Rakennus- ja konsultointipalvelut

Suoritamme kaiken tyyppisiä rakennustoimeksiantoja ja tarjoamme myös konsultointipalveluita. Aikaisempia projektejamme ovat muun muassa teollisuushallien uudisrakennukset, julkiset rakennukset ja asunnot sekä vaativammat kunnostuskohteet. Tutustu aikaisempiin töihimme Projektit -alasivulta.

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa meillä on kompetenssi, kokemus ja kapasiteetti viedä projekti ideasta toteutukseen saakka. Voit siten ottaa yhteyttä meihin, onpa sinulla valmiit rakennusasiakirjat tai vain lyijykynällä tehty luonnos, me otamme suunnitteluun mukaan tarvittavan asiantuntemuksen.

Ennen projektin aloitusta pidämme tärkeänä selvittää, mikä sinulle asiakkaana on tärkeää ja mitä vaatimuksia sinulla on. Hyvällä keskustelulla sekä sinun että yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme tunnistamaan varhain projektin mahdollisuudet, ehkäisemään rakennusprojektin myöhäisempien vaiheiden vaikeudet tai viivästykset ja takaamaan, että projekti toteutetaan niin kustannustehokkaasti ja järkevästi kuin mahdollista.

Nordic Byggtjänst on rehellinen ja pitää kiinni siitä mistä on sovittu. Heidän kanssaan luotan täysin, että työ hoidetaan oikealla tavalla. Lopputulos vastaa aina sitä mistä on sovittu. Heillä on lisäksi hyvän työnjohto, jossa jokainen työntekijä ajattelee vastuullisesti. Näkee, että he viihtyvät työssään!

Gerhard Snellman

Projektipäällikkö Nautor / G Snellman Consulting Ab:n kautta